Een webshop ontstaan vanuit interesse en enthousiasme

Slaapvitaler.nlIn mijn dagelijks leven als ontspanningsmasseur en voetreflexplus therapeut hoor ik in mijn praktijk dat veel van mijn cliënten te kampen hebben met een slechte nachtrust zowel volwassenen als kinderen. Vooral nu in deze bevlogen tijd. Nu ben ik jaren geleden zelf in aanraking gekomen met deze Zirben kussens en ben zo enthousiast geraakt waardoor deze webshop is ontstaan. Ik heb veel lovende reacties gehad van mijn cliënten!

Ontspannen slapen en uitgerust wakker worden…

Wie wil dat nou niet??

Door zelf de kussens al te gebruiken weet ik precies wat ze met je doen, ook kinderen zijn erg gebaat bij deze Zirben kussens ik kan vanuit ervaring spreken over deze fantastische werking. Vanuit mijn eigen enthousiasme voor de Zirben kussens en de Zirben producten, maar ook door de lovende reacties van mijn cliënten, is Slaap Vitaler ontstaan. Door het aanbieden van de Zirben kussens en producten in mijn webshop zijn de producten gemakkelijk toegankelijk voor iedereen en haal je de heerlijke Alpenden geur in huis. 

Als één van de eerste goedkoopste Zirben kussen webshop in Nederland, hier vind je alle Zirben produkten in het assortiment van Slaap Vitaler

 

Ik wens je een heerlijke en ontspannen nacht toe.

Met vitale en warme groet,
Chantal Meulendijks

Chantal Meulendijks